Днес актьорът Райън Рейнолдс навършва 46 години! Кой би му ги

...
Днес актьорът Райън Рейнолдс навършва 46 години! Кой би му ги
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Райън Рейнолдс - най-забавният и секси татко на планетата!

Днес артистът Райън Рейнолдс навършва 46 години!

Кой би му ги дал въобще и няма да е доста, в случай че кажем, че той в никакъв случай не е изглеждал по-секси.  Както хубавото вино и стойностните мъже, той става по-добър с годините.

Има ред аргументи, поради които обичаме Райън Рейнолдс, а измежду тях е и брачната половинка му Блейк Лайвли . Той е женен за една от най-атрактивните актриси на Холивуд, с която имат три дъщери и следва да усилят фамилията си с още един член. Прочетете повече тук ►
 Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Сред обичаните ни ранни негови филми са „ Определено може би “ и „ Предложението “ , а неотдавна артистът ни забавлява с функциите си в „ Свободен състезател “ и “Red Notice ” . Скоро чакаме да го гледаме в коледната комедия “Spirited ”, по-нататък и в третата част на „ Дедпул “.
 Запознайте се със семейство Рейнолдс!  Запознайте се със семейство Рейнолдс!  Запознайте се със семейство Рейнолдс!  Запознайте се със семейство Рейнолдс!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР